Shared Flashcard Set

Details

Word Chapter 5
Microsoft
35
Computer Networking
12th Grade
09/29/2016

Additional Computer Networking Flashcards

 


 

Cards

Term

1) ___ are the white space that borders the top, bottom, and sides of a document.

Definition

Answer: Margins

Term

2) What is Word’s default size of white space bordering a document?

 

a) 0.25”

b) 0.5”

c) 1.0”

 d) 1.5”

Definition

Answer: c

Term

3) In order to access the custom margins options, which option in the Page Setup group in the Page Layout tab would you select?

 

a) Columns

b) Size

c) Orientation

 d) Margins

Definition

 Answer: d

Term

4) Another way to access the Page Setup dialog box is through which Backstage option?

 

a) Info

b) Open

c) Print

 

d) Export

Definition

Answer: c

Term

5) Most business documents use ___ orientation, which extends text across the shorter length of a page.

 

 

Definition

Answer: portrait

 

 

Term

6) ___ orientation, which extends text across the longer length of the document, is often used when creating certificates.

 

 

Definition

Answer: Landscape

 

 

Term

7) Although Word defaults to a paper size of 8½” × 11”, which paper size would you select for a typical legal document?

 

a) 9” × 11”

b) 9 ½” × 11”

c) 10” × 12”

d) 8 ½” × 14”

 

 

Definition

Answer: d

Term

8) On which tab will you find options to change the paper size in a document?

 

a) Home

b) Design

c) Page Layout

 d) Review

Definition

Answer: c

Term

 9) A ___ is the location in a document where one page ends and a new page begins.

Definition

Answer: page break

Term

10) Which of the following types of page breaks are available on the Breaks menu?

 

a) Paragraph

b) Page

c) Text Wrapping

d) Row

 e) Column

Definition

Answer: b

Answer: c

 Answer: e

Term

11) Which type of break is commonly used in a newspaper layout document?

 

a) Paragraph

b) Page

c) Text Wrapping

 d) Column

Definition

Answer: d

Term

12) Which type of break is typically used to separate text around objects on a webpage?

 

a) Paragraph

b) Page

c) Column

d) Text Wrapping

 

 

Definition

Answer: d

Term

13) You wish to leave half of the page blank and continue the text on the next page. What keyboard shortcut forces a page break at the insertion point?

 

a) Alt + Enter

b) Ctrl + Enter

c) Enter

 d) Ctrl + Tab

Definition

Answer: b

Term

14) In order to view page breaks and section breaks for editing purposes, use the ___ button on the Home tab.

Definition

Answer: Show/Hide

Term

15) Use a ___ break when your document will contain varying margins and orientation layouts.

 

 

Definition

Answer: section

Term

16) Which of the following are valid types of section breaks?

 

a) Next Page

b) Continuous

c) Mirrored Page

d) Even Page

 e) Odd Page

Definition

Answer: a

Answer: b

Answer: d

 Answer: e

Term

 

17) Which section break would you choose if you want to have two different margin settings on the same page?

 

a) Next Page

b) Continuous

c) Even Page

 d) Odd Page

Definition

Answer: b

Term

18) In order to change from portrait on one page to landscape on the next, which section break would you use?

 

a) Next Page

b) Continuous

c) Even Page

 d) Odd Page

Definition

Answer: a

 

Term

19) You are working on page four and insert an Even Page section break. On what page will that section break become active?

 

a) 5

b) 6

c) 7

d) 8

 

 

Definition

Answer: b

Term

20) It is important to remember that when you delete a section break, you remove the section ___ as well.

 

 

Definition

Answer: formatting

Term

21) By default, hyphenation is turned off in Word. In order to allow Word to break words between lines, which option would you choose?

 

a) None

b) Automatic

c) Manual

 d) On

Definition

 Answer: b

Term

22) Add line numbers to the left side of a large document to easily reference specific areas in group reviews. Which line numbering option numbers the document uninterrupted from top to bottom?

 

a) Restart Each Page

b) Restart Each Section

c) Continuous

 d) Suppress For Current Paragraph

Definition

Answer: c

Term

23) You wish to prevent Word from wrapping a telephone number across two lines. In order to insert non-breaking spaces, keeping the phone number together on one line, which keyboard shortcut would you use?

 

a) Ctrl + Space

b) Shift + Space

c) Ctrl + Shift + Space

 d) Alt + Space

Definition

Answer: c

 

 

Term

24) Use a ___ break when you want Word to consider multiple line headings as one paragraph. This type of break allows you to change alignment without selecting all lines.

 

 

Definition

Answer:line

Term

25)A ___ is the last line of a paragraph that displays as a single line of text at the top of a page.

 

 

Definition

Answer: widow

Term

26) An___ is the first line of a paragraph that displays alone on the bottom of the page.

 

 

Definition

Answer: orphan

Term

27) In order to prevent widows and orphans from appearing within a document, use Word’s ___ command.

 

 

Definition

Answer: Keep Lines Together

Term

28) You have two paragraphs you do not want to split across multiple pages. In order to accomplish this,which option on the Lines and Page Break tab would you choose?

 

a) Widow/Orphan control

b) Keep With Next

c) Keep Lines Together

d) Page Break Before

 

 

Definition

Answer: b

Term

29) You have a paragraph that has to always print at the top of the page. Which option on the Line and Page Breaks tab would you use to accomplish this?

 

a) Widow/Orphan control

b) Keep with next

c) Keep lines together

d) Page break before

 

 

Definition

Answer: d

Term

30)___are vertical blocks of text in which text flows from the bottom of one column to the top of the next.

 

 

Definition

Answer:Columns

Term

31) Which of the following are valid Columns options on the Page Layout tab?

 

a) One

b) Two

c) Three

d) Top

 e) Left

Definition

Answer: a

Answer: b

Answer: c

 

 

Term

32) It is important to avoid selecting a document’s ___in order to leave it centered between document margins.

 

 

Definition

Answer:title

Term

33) You must place the ___ at the location at which you wish to insert a column break.

 

 

Definition

Answer: cursor

 

 

Term

34) Word defaults to how many columns in a new document?

 

a) 1

b) 2

c) 3

 d) 4

Definition

Answer: a

 

 

Term

35) In order to have a page print without any information wherever you place your cursor in a document,use the ___ option in the Pages group on the Insert tab.

 

 

Definition

Answer:Blank Page

Supporting users have an ad free experience!