Shared Flashcard Set

Details

Word Chapter 4
Microsoft
61
Computer Networking
12th Grade
09/29/2016

Additional Computer Networking Flashcards

 


 

Cards

Term

1) Use ___ to set paragraphs off from other text in your document.

Definition

Answer: Indents

Term

2) A/An ___ is a blank space inserted between text and the left or right margin.

Definition

Answer: Indent

Term

3) Use this type of indent in legal documents and in bibliography pages to start the first full line of text at the left margin; all remaining lines are indented from the left margin.

 

a) Negative indent

b) First hyphen line indent

c) Hanging indent

d) Positive indent

 

 

Definition

Answer: c

Term

4) Use this indent to insert the default half inch indent on the top line of a paragraph.

 

a) Negative indent

b) Positive indent

c) Hanging indent

 d) First hyphen line indent

Definition

Answer: d

Term

5) Use this type of indent to extent the text into the left margin.

 

a) Negative indent

b) Hanging indent

c) Positive indent

 d) First hyphen line indent

Definition

Answer: a

Term

6) Which indent is represented by this marker on the ruler? [FirstLineMarker.png] [image]

 

a) Negative indent

b) Hanging indent

c) Positive indent

 d) First-line indent

Definition

Answer: d

Term

7) Which indent is represented by this marker on the ruler? [image]

 

a) Negative indent

b) Right indent

c) Positive indent

 d) First-line indent

Definition

Answer: b

Term

8) Which indent is represented by this marker on the ruler? [image]

 

a) Negative indent

b) Right indent

c) Positive indent

 d) First-line indent

Definition

Answer: a

Term

9) Which indent is represented by this marker on the ruler? [image]

 

a) Negative indent

b) Right indent

c) Left indent

 d) First-line indent

Definition

Answer: c

Term

10) The Paragraph command group can be found on which of the following tabs?

 

a) Home

b) Insert

c) Review

d) Page Layout

 e) Design

Definition

Answer: a

 Answer: c

Term

11) Choose Ruler from the Show command group on this tab to display a hidden ruler.

 

a) Page Layout

b) View

c) Home

 d) Insert

Definition

Answer: b

Term

12) To indent the first line of a paragraph, click in front of the line and press ___.

 

 

Definition

Answer: Tab

Term

13) Which action(s) is/are necessary to indent an entire paragraph?

 

a) Tab

b) Select Paragraph, press Tab

c) Right-click Paragraph

 d) Click first line, press Tab

Definition

Answer: b

Term

14) Paragraph ___ refers to how text is positioned between a document’s margins.

Definition

Answer: alignment

Term

15) ___ alignment refers to how text is positioned between the left and right margins.

 

 

Definition

Answer: Horizontal

Term

16) Which of the following are valid alignment options?

 

a) Justify

b) Align left

c) Align right

d) Center

e) Align top

 

 

Definition

Answer: a

Answer: b

Answer: c

 Answer: d

Term

17) Use the ___ button on the mouse to display the shortcut menu where you have access to the paragraph dialog box.

Definition

Answer: right

Term

18) Use this button on the Home tab to line up text flush with the left margin, leaving a ragged right edge.

 

a) [image]

Definition

Answer: b

Term

19) Use this button on the Home tab to center text between the left and right margins, leaving ragged edges on both sides.

 

a) [image]

Definition

Answer: a

Term

20) Use this button on the Home tab line up text flush with the right margin, leaving a ragged left edge.

 

a) [image]

 

 

Definition

Answer: c

 

 

Term

21) Use this button on the Home tab line up text flush on both the left and right margins, adding extra space between words as necessary for clean look.

 

a) [image]

Definition

Answer: d

Term

22) ___ alignment is used to position text between the top and bottom margins of the page.

 

 

Definition

Answer: Vertical

Term

23) Which of the following are valid vertical alignment options?

 

a) Justified

b) Bottom of page

c) Center of page

d) Left of page

 e) Top margin

Definition

Answer: a

Answer: b

Answer: c

 Answer: e

Term

24) Use this alignment option to balance a title in the middle of a title page.

 

a) Top

b) Justified

c) Centered

 d) Bottom

Definition

Answer: c

Term

25) Use Word’s ___ feature to color the background behind selected text or paragraphs.

 

 

Definition

Answer: Shading

Term

26) Use the ___ button in the Paragraph group on the Home tab to align around a paragraph.

 

 

Definition

Answer: Border

 

 

Term

27) Which type of border would you apply when designing a one page award certificate?

 

a) Page

b) Margin

c) Paragraph

 d) Indent

Definition

Answer: a

Term

28) Use this command to quickly revert a formatted paragraph back to plain text.

 

a) Erase Formatting

b) Clear Formatting

c) Delete Formatting

d) No Formatting

Definition

Answer: b

 

 

Term

29) This spacing option accommodates the largest letter in a line, plus a small amount of extra space.

 

a) Double

b) At least

c) Exactly

 d) Single

Definition

Answer: d

Term

30) ___ is the amount of space between lines of text in a paragraph.

Definition

Answer: Line spacing

Term

31) Use this spacing option to set the minimum amount of space needed to fit the largest font on the line.

 

a) Single

b) Double

c) At least

d) Multiple

 

 

Definition

Answer: c

Term

32) Use this spacing option to prevent Word from adjusting spacing.

 

a) Multiple

b) Exactly

c) At least

d) Double

 

 

Definition

Answer: b

Term

33) Line and Paragraph spacing options are available on which of the following tabs?

 

a) Home

b) Insert

c) Design

d) Page Layout

 e) Review

Definition

Answer: a

Answer: c

 Answer: d

Term

34) You must ___ a paragraph before changing line spacing.

Definition

Answer: select

Term

35) Use this key to create blank lines between paragraphs.

 

a) Enter

b) Tab

c) Backspace

 d) Spacebar

Definition

Answer: a

Term

36) What is the default spacing after a paragraph?

 

a) 2 points

b) 4 points

c) 6 points

 d) 8 points

Definition

 Answer: d

Term

37) Use this button in the Paragraph group on the Home tab to Add Space Before or After Paragraph.

 

a) Paragraph Spacing

b) Page Spacing

c) Document Spacing

 d) Line Spacing

Definition
Answer: d
Term

38) Use a ___ list to format lists of items that do not have to display in any specific order.

 

 

Definition

Answer: bulleted

Term

39) Use a ___ list to format lists of items that must display in a specific order.

 

 

Definition

Answer: numbered

Term

40) You must ___ text before using the Bullets button.

 

 

Definition

Answer: select

Term

41) Use the ___ option in the Drop-Down Bullet list to promote selected bullets.

 

 

Definition

Answer: Change List Level

 

 

Term

42) Choose the ___ font to apply creative graphical bullets.

 

 

Definition

Answer: Wingdings

 

 

Term

43) Which of the following locations can be accessed to create and insert a custom picture bullet?

 

a) Local Drive

b) Bing

c) Office.com

d) SkyDrive

 e) All of the Above

Definition

Answer: e

Term
44) Use the ___ buttons on the Home tab to justify bulleted text
Definition

Answer: Alignment

Term

45) Which type of bullet would you use to display a company logo?

 

a) Symbol

b) Graphic

c) Picture

 d) Numbered

Definition

Answer: c

Term

46) Which type of bullets would you use when documenting a process that must be followed in a specific order?

 

a) Graphic

b) Numbered

c) Symbol

d) Picture

 

 

Definition

Answer: b

Term

47) Which key on the keyboard is used to automatically number the next line sequentially in a list?

 

a) Enter

b) Tab

c) Backspace

 d) Alt

Definition

Answer: a

Term

48) Which key on the keyboard is used to create a sub-bullet in a list?

 

a) Enter

b) Tab

c) Backspace

 d) Alt

Definition

Answer: b

Term

49) What would you select if you wish to change only the numbered bullet and not the text?

 

a) Any number

b) Number and text

c) Text

 d) Entire document

Definition

Answer: a

Term

50) Use a ___ list for outlining your research paper.

Definition

Answer: Multilevel

Term

51) ___ lists are typically used when subsets of information are needed within the list, such as, agendas, outlines, or exams.

Definition

Answer: Multilevel

Term

52) You can sort a ___ -level list. 

Definition

Answer: single

Term

53) Which type of tab is used to align a list of currency values?

 

a) Right

b) Decimal

c) Left

 d) Center

Definition

Answer: b

Term

54) Which type of tab is used to align numeric values?

 

a) Right

b) Decimal

c) Left

 d) Center

Definition

Answer: a

Term

55) Which type of tab is typically used in a Table of Contents?

 

a) Right

b) Decimal

c) Leader

 d) Left

Definition

Answer: c

Term

56) What happens when you drag a tab down off the ruler?

 

a) The tab is moved.

b) The tab is copied.

c) Nothing happens.

d) The tab is deleted.

 

 

Definition

Answer: d

Term

57) By default, at what interval are tabs automatically set?

 

a) 0”

b) 0.25”

c) 0.5”

 d) 1.0”

Definition

Answer: c

Term
58) Use the ___ key to move the insertion point to the next tab setting.
Definition

Answer: Tab


Term

59) Which of the following are valid Tab Leader symbols found in the Tabs dialog box?

 

a) None

b) #

c) ……..

d) --------

 e) ________

Definition

Answer: a

Answer: c

Answer: d

Answer: e

 

 

Term

60) Which of the following are valid Tab Alignment options found in the Tabs dialog box?

 

a) Right

b) Bar

c) Center

d) Left

e) Bottom

 f) Decimal

Definition

Answer: a

Answer: b

Answer: c

Answer: d

 Answer: f

Term

61) Which is the correct process to follow when you set a new tab?

 

a) Select tab type, select ruler location.

b) Select location, select ruler location.

c) Select location, select tab type, select ruler location.

 d) Select location, select tab type.

Definition

Answer: c

Supporting users have an ad free experience!