Shared Flashcard Set

Details

Word Chapter 10
Microsoft
73
Computer Networking
12th Grade
09/30/2016

Additional Computer Networking Flashcards

 


 

Cards

Term

1) The MLA style, adopted as a style of choice by many colleges and universities, shows how to do which of the following to a research paper?

 

a) save

b) format

c) print

 d) write

Definition

Answer: b

Term

2) Use the ___ format to make writing a research paper more manageable and to keep organized.

 

 

Definition

Answer: outline

 

 

Term

3) Apply ___ styles to make the creation of the table of contents easier.

Definition

Answer: heading

Term

4) In order to avoid plagiarism, you must create a __________ to give credit to an original source.

 

a) bookmark

b) table of contents

c) citation

d) reference

 

 

Definition

Answer: c

Term

5) A source could include information from which of the following?

 

a) book

b) report

c) journal

d) website

 e) media

Definition

Answer: a

Answer: b

Answer: c

Answer: d

 Answer: e

Term

6) Sources are compiled and listed in which section of a document?

 

a) table of contents

b) bibliography

c) title page

 d) acknowledgement page

Definition

Answer: b

Term

7) A Works Cited page is also known as a ___.

 

 

Definition

Answer: bibliography

 

 

Term

8) The master list can be used in any document and contains which of the following?

 

a) bookmarks

b) sources

c) captions

d) footnotes

 

 

Definition

Answer: b

 

 

Term

9) The current list is only valid while working in the current document and contains which of the following?

 

a) bookmarks

b) footnotes

c) captions

d) sources

 

 

Definition

Answer: d

Term

10) What do you use to mark a spot for a future source when you don’t have all the data gathered?

 

a) bookmark

b) footnote

c) placeholder

d) endnote

 

 

Definition

Answer: c

Term

11) Which of the following are the two most common reference styles used in formatting citations?

 

a) Turabian

b) APA

c) Chicago

d) IEE

e) MLA

 f) Harvard

Definition

Answer: b

 Answer: e

Term

12) The Create Source dialog box contains fields for which of the following?

 

a) Book source

b) Title

c) Total published pages

d) Author

 e) Copyright

Definition

Answer: a,b,d,e

Term

13) The Insert Citation command is located on which tab on the Ribbon?

 

a) Review

b) References

c) Insert

d) Page Layout

 

 

Definition

Answer: b

Term

14) The Edit Citation dialog box allows you to quickly modify which of the following?

 

a) Suppress Year

b) Add Pages

c) Suppress Title

d) Suppress Author

 e) Invalid Suppress Publisher

Definition

Answer: a

Answer: b

Answer: c

 Answer: d

Term

15) Under which option on the ribbon will you find the Add New Placeholder command?

 

a) Insert Caption

b) Insert Table of Figures

c) Cross-reference

 d) Insert Citation

Definition

Answer: d

Term

16) Which of the following functions can be performed within the Source Manager?

 

a) Printing

b) Sorting

c) Moving

d) Copying

e) Deleting

f) Creating

 

 

Definition

Answer: b

Answer: c

Answer: df

Answer: e

 Answer: f

Term

17) A ___ is a line of text that describes an object and can appear above or below it.

 

 

Definition

 Answer: caption

Term

18) Captions can be applied to which of the following?

 

a) tables

b) figures

c) paragraph

d) equations

 e) pictures

Definition

Answer: a

Answer: b

Answer: d

 Answer: e

Term

19) In order to apply a caption to a table, select the table and click the Insert Caption button on which tab?

 

a) Insert

b) Design

c) Page Layout

d) References

Definition

Answer: d

Term

20) In order to access the Insert Caption dialog box, which of the following is the correct sequence?

 

a) Insert tab, Insert Caption button

b) Select figure, Insert tab, Insert Caption button

c) References tab, Insert Caption button

 d) Select figure, References tab, Insert Caption button

Definition

Answer: d

Term

21) What are the three Word default label types in the Captions dialog box?

 

a) Table

b) Chart

c) Equation

d) Figure

 e) Photograph

Definition

Answer: a

Answer: c

 Answer: d

Term

22) You use the New Label button in the Caption dialog box in order to create content-specific ________.

 

a) locations

b) footnotes

c) caption labels

d) bookmarks

            

Definition

Answer: c

Term

23) Which of the following are valid locations for the placement of caption labels?

 

a) above

b) left

c) right

d) below

 e) center

Definition

Answer: a

 Answer: d

Term

24) In order to hide default caption labels (Equation, Figure, and Table), which of the following options do you select from the Caption dialog box?

 

a) New Label

b) Numbering

c) AutoCaption

 d) Exclude label from caption

Definition

Answer: d

Term

25) In order to activate the Position options within the Caption dialog box, you must first ___ an object.

 

 

Definition

Answer: select

Term

26) In order to set your captions format to include chapters and styles, which button would you select within the Captions dialog box?

 

a) Numbering

b) AutoCaption

c) New Label

 d) OK

Definition

Answer: a

Term

27) Which of the following processes will renumber all captions within your document after you have moved and deleted figures throughout the document?

 

a) Right-click on a caption, click Update Field

b) Ctrl + A, select Insert Caption on ribbon

c) Ctrl + A, right-click on a caption, click Update Field

 d) Ctrl + A, Update Table

Definition

Answer: c

Term
28) In order to automatically display the page number in the upper right corner, you add a ___ on every page
Definition

Answer: header

Term

29) The Page Number button is located on which tab along the Ribbon?

 

a) Home

b) Insert

c) Page Layout

d) Review

 

 

Definition

Answer: b

Term

30) You want your page numbers to print vertically above the left corner of the page. Which page number format would you choose?

 

a) Top of Page

b) Bottom of Page

c) Page Margins

 d) Current Position

Definition

Answer: c

Term
31) A ___ is preformatted or custom information displayed in the same location at the bottom of every page
Definition

Answer: footer

 

 

Term

32) You wish to create a document that displays a complete listing of all sources referenced in your paper. Which Word feature provides the opportunity to create such a document?

 

a) Captions

b) Bibliography

c) Table of Contents

d) Citations

 

 

Definition

Answer: b

Term

33) A ___ is always found on its own page at the end of a document, and it includes all citations used in the document.

 

 

Definition

Answer: bibliography

Term

34) Which of the following is the proper sequence for inserting a bibliography in your document?

 

a) Ctrl + End, Choose a style or Click Insert Bibliography

b) Ctrl + End, Ctrl + Enter, Remove first line indent, Click Bibliography button on Ribbon

c) Ctrl + End, Click Bibliography button in ribbon, Choose a style or Click Insert Bibliography

 d) Ctrl + End, Ctrl + Enter, Remove first line indent, Click Bibliography button on Ribbon, Choose a style or Click Insert Bibliography

Definition

Answer: d

Term

35) In order to update the bibliography after additions and deletions are made to bibliography entries, which function key do you use?

 

a) F1

b) F4

c) F7

 d) F9

Definition

Answer: d

Term

 

36) After you have already inserted the bibliography, you need to add more citations. Where do you gain access to display the placeholder tab necessary to update the bibliography?

 

a) Press Ctrl + Home to go to the top of the document.

b) Click the down arrow by the Works Cited heading.

c) Press Ctrl + End to go to the end of the document.

 d) View the Ribbon.

Definition

Answer: b

Term

37) You have decided to delete the entire bibliography. Which of the following is the proper sequence?

 

a) Click the placeholder tab next to the source data and press the Delete key.

b) Right-click the bibliography title and select Delete.

c) Click the placeholder tab next to the title and press the Delete key.

d) Right-click over the source entry and select Delete.

 

 

Definition

Answer: c

Term

38) Which of the following is placed at the bottom of the page in the document on which the citation is located?

 

a) footnote

b) endnote

c) bookmark

 d) page number

Definition

Answer: a

Term

39) Which of the following is placed at the end of the document when a citation is created?

 

a) footnote

b) endnote

c) bookmark

 d) page number

Definition

Answer: b

Term

40) In order to edit a footnote or endnote, you do which of the following?

 

a) Edit within the text.

b) Edit at the end of the document.

c) Edit at the top of the document.

d) Edit from the bibliography.

 

 

Definition

Answer: a

Term

41) What displays next to the text when you use the Insert Footnote button?

 

a) a text box

b) nothing

c) a superscript number

d) a highlight

 

 

Definition

Answer: c

Term

42) Footnotes and endnotes following addition or deletion of others are automatically ___.

 

 

Definition

Answer: renumbered

Term

43) Once a footnote placeholder is inserted in the text, where is the actual footnote data input?

 

a) at the point of insertion within the text

b) at the end of the document, next to the designated placeholder

c) at the end of the paragraph

d) next to the designated placeholder at the bottom of the document page

 

 

Definition

Answer: d

Term

44) On which tab is the Insert Footnote command located?

 

a) Home

b) Insert

c) References

 d) View

Definition

Answer: c

Term

45) You have decided to convert your footnote numbering to Roman numeral format. What must you do before launching the Footnote dialog box?

 

a) Select the first footnote number referenced in the document.

b) Click at the top of the document.

c) Click at the end of the document.

d) Highlight the referenced sentence.

 

 

Definition

Answer: a

Term

 

46) You have decided to convert all footnotes to endnotes. Which of the following is the proper sequence?

 

a) Launch Footnote and Endnote dialog box, click Convert button, click OK.

b) Place insertion point at the bottom of the page before the first footnote, launch Footnote and Endnote dialog box, click Convert button, click OK

c) Place insertion point at the bottom of the page before the first footnote, launch Footnote and Endnote dialog box, click Convert button

d) Place insertion point at the bottom of the page before the first footnote, launch Footnote and Endnote dialog box, click OK

 

 

Definition

Answer: b

Term

47) On which tab is the Insert Endnote command located?

 

a) Home

b) References

c) Insert

d) View

 

 

Definition

Answer: b

Term

48) In which dialog box can you change endnote formats?

 

a) Convert Notes

b) Styles

c) Paragraph

d) Footnote and Endnote

 

 

Definition

Answer: d

Term

49) Where is the table of contents positioned in your document?

 

a) middle

b) top

c) bottom

 d) before the title page

Definition

Answer: b

 

Term

50) A ___ is used as an outline of your document.

 

 

Definition

Answer: table of contents

 

 

Term

51) __________ must be present for Word to automatically build your table of contents.

 

a) endnotes

b) footnotes

c) citations

 d) heading styles

Definition

Answer: d

 

 

Term

52) You want to number the pages in your table of contents separately from those in your main document. Which type of break should you insert?

 

a) continuous page break

b) page break

c) next page section break

 d) column break

Definition

Answer: c

 

 

Term

53) On which tab is the Table of Contents command located?

 

a) Home

b) Insert

c) References

d) Page Layout

 

 

Definition

Answer: c

Term

54) In order to quickly jump from a Table of Contents entry to that location in a document, which key do you use along with a mouse click?

 

a) Ctrl

b) Shift

c) Alt

d) Tab

 

 

Definition

Answer: a

Term

55) ___ are symbols that display between the table of contents topic and corresponding page number.

 

 

Definition

Answer: Tab leaders

 

 

Term

56) Which tab leader symbols are available within the Table of Contents dialog box?

 

a) shadows

b) lines

c) hyphens

d) none

 e) periods

Definition

Answer: b

Answer: c

Answer: d

 Answer: e

Term

57) The ___ Preview in the Table of Contents dialog box displays hyperlinks instead of page numbers.

 

 

Definition

Answer: Web

 

 

Term

58) In order to include text without a heading style in your table of contents, which command on the References tab do you use?


a) Add Text

b) Insert Citation

c) Insert Endnote

 

d) Insert Index

Definition

Answer: a

Term

59) In order to ensure your table of contents is up to date, you must remember to use the ___ Table command.

Definition

Answer: Update

Term

60) A ___ page is placed before the table of contents.

 

 

Definition

Answer: title

Term

61) In order to ensure proper formatting of a title page, which type of break should you always use?

 

a) continuous page break

b) page break

c) next page section break

 d) column break

Definition

Answer: c

Term

62) Use a ___ to jump from one location to another.

 

 

Definition

Answer: hyperlink

Term

63) You can use a hyperlink to take you to which of the following?

 

a) document

b) an email address

c) a webpage

d) an external document

 e) within a document

Definition

Answer: a

Answer: b

Answer: c

Answer: d

 Answer: e

Term

64) On which tab can you launch the Insert Hyperlink dialog box?

 

a) Home

b) References

c) Insert

 d) Page Layout

Definition

Answer: c

Term

65) Which key do you use with the left mouse button to activate a hyperlink?

 

a) Tab

b) Shift

c) Alt

 d) Ctrl

Definition

Answer: d

Term

66) In order to launch the Edit Hyperlink dialog box, which keyboard combination do you use?

 

a) Ctrl + H

b) Ctrl + E

c) Ctrl + K

 d) Ctrl + W

Definition

Answer: c

Term

67) In order to edit or delete a hyperlink, ___ the Edit Hyperlink dialog box.

 

 

Definition

Answer: right-click

Term

68) A __________ is a location, a reference point, or a selection of text identified for future reference.

 

a) footnote

b) bookmark

c) endnote

 d) source

Definition

Answer: b

Term

69) Which of the following are valid rules for naming a bookmark?

 

a) Can contain numbers and letters

b) Must begin with a number

c) Must begin with a letter

d) Can contain spaces

 e) May not contain spaces

Definition

Answer: a

Answer: c

 

Answer: e

Term

70) On which tab can you launch the Bookmark dialog box to add or edit bookmarks?

 

a) Home

b) Insert

c) Page Layout

 d) References

Definition

Answer: b

Term

71) The benefit of using the Go To command when working with bookmarks is that you can use Go To to do which of the following to the bookmarks?

 

a) test

b) print

c) rename

 d) delete

Definition

Answer: a

Term

72) Which function key launches the Go To dialog box?

 

a) F1

b) F3

c) F5

 d) F7

Definition

Answer: c

Term

73) ___ is the communication protocol used to locate and transmit files over the Internet or other computer networks.

Definition
Answer: HyperText Transfer Protocol (HTTP)
Supporting users have an ad free experience!